Blankenstein 680, 7943 PA Meppel

+31 (0)522 240 898

Ontdek Onze Diverse Studio's

ME Studio, waar creativiteit tot leven komt! Of je nu een solo-artiest, een volledig orkest of een dynamische band bent, onze studio’s bieden een inspirerende plek om aan de slag te gaan en mooie dingen te creëren.

de studio's

Bij ME Studio begrijpen we dat elke muzikale onderneming uniek is. Daarom bieden wij een scala aan op maat gemaakte studio’s, elk met hun eigen karakter en specifieke faciliteiten. Van ruime opnameruimtes tot intieme mix- en masteringstudio’s, wij hebben de perfecte omgeving om uw project tot leven te brengen.

Blader door ons aanbod van studio’s om de ideale ruimte voor uw volgende project te vinden. Klik op elke studio voor meer details over de grootte, uitrusting en speciale kenmerken. Of u nu op zoek bent naar een geavanceerde opnameruimte of een comfortabele plek voor repetities en lesgeven, ME Studio biedt mogelijkheden.

Laat u inspireren door de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Ons team staat klaar om u te helpen uw creatieve dromen te realiseren.

Welkom bij ME Studio – waar muziek tot leven komt.

Faciliteiten en Comfort

Foyer

Ontmoet, Ontspan, Inspireer

Stap binnen in een wereld van comfort en gezelligheid bij ME Studio. Onze zitgelegenheid is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol ingericht, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen voor of na uw sessie. Of u nu wilt bijpraten met uw team, even wilt relaxen, of nieuwe ideeën wilt opdoen, onze zitgelegenheid biedt de ideale ambiance.

Bovendien bieden wij diverse cateringopties aan om uw evenement, of het nu een repetitie, opnamesessie of een speciale bijeenkomst is, extra bijzonder te maken. Van lichte snacks tot uitgebreide maaltijden, onze cateringdiensten zijn afgestemd op uw wensen en behoeften, zodat elk evenement bij ME Studio een memorabele ervaring wordt.

Bij ME Studio is elk bezoek een kans om te genieten in een inspirerende en ontspannen omgeving. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.