Blankenstein 680, 7943 PA Meppel

+31 (0)522 240 898

me studio

onze visie

”Waar elke noot tot zijn recht komt in het noorden van Nederland.”

Bij ME Studio bieden we een unieke, creatieve ruimte waar muziek en passie samenkomen. Wij zijn er voor artiesten, bands, orkesten, producers en theatermakers die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving voor hun artistieke uitingen.

Over ons

Music & Entertainment Studio is ontstaan in 2023 als uitbreiding van het Artiesten & Organisatiebureau MEProductions van eigenaren Herwin & Chantal Lokken.

Het ontstaan van MEProductions begint in 2007, in de tijd dat Herwin als afgestudeerd trompettist aan het Conservatorium in Amsterdam ontdekte dat hij naast het trompet spelen een eigen bedrijf wilde starten. Zijn passie voor muziek en zijn ervaring in de entertainmentwereld waren de drijvende krachten achter de oprichting van MEProductions. Hij zag een kans om een ​​bedrijf te creëren dat niet alleen artiesten vertegenwoordigt, maar ook volledige evenementen organiseert, waarbij klanten kunnen vertrouwen op een hoog niveau van professionaliteit en creativiteit. MEProductions begon klein, maar groeide al snel uit tot een gerenommeerd bureau in de regio.

In 2023 werd Music & Entertainment Studio geopend nadat zich de mogelijkheid voordeed om een eigen pand te bouwen en uitbreiding met studio’s mogelijk werd. Het idee voor ME Studio ontstond uit de behoefte aan een professionele en inspirerende omgeving waar artiesten en muzikanten samen konden werken, experimenteren en elkaar konden ondersteunen.

ME Studio biedt verschillende faciliteiten en diensten, waaronder opnamestudio’s, repetitieruimtes, vergaderzaal, mogelijkheden om een evenement te houden en meer. Het is een inspirerende plek om aan de slag te gaan, mooie dingen te creëren en te genieten.

Waarom kiezen voor

ME STUDIO

Bij ME Studio geloven we in het ondersteunen van talent en het bieden van een ruimte waar kunst en passie kunnen bloeien. Ontdek wat ME Studio voor jou kan betekenen.

Faciliteiten & Comfort

Foyer: Ontmoet, Ontspan, Inspireer

“Een warm welkom wacht in onze ruime foyer.”

  • Comfortabele zitgelegenheid (150m2)
  • Gezellige bar met koffie-/thee faciliteiten
  • Cateringopties beschikbaar op aanvraag: lunch, buffet, hapjes, drankjes

Extra Voorzieningen

“Alles wat je nodig hebt onder één dak.”

  • Kleedruimte voor comfort en privacy
  • Sanitaire voorzieningen
  • Ruime gratis parkeergelegenheid

Referenties

''Waar elke noot tot zijn recht komt in het noorden van Nederland.''