Blankenstein 680, 7943 PA Meppel

+31 (0)522 240 898

Foyer

Ruimte voor 50 personen

150 m2

Highlights

Foyer

Omschrijving

Stap binnen in onze gezellige en gastvrije foyer, het kloppende hart van onze studio waar gasten en creatievelingen samenkomen. Deze veelzijdige ruimte is een fijne plek voor uw evenement, bijeenkomst of gewoon als een plek om te ontspannen en te netwerken.

Onze stijlvol ingerichte foyer is ontworpen met het oog op comfort en flexibiliteit en biedt een ontspannen ambiance die uitnodigt tot gesprekken en samenwerking. Met comfortabele zitplekken, variërend van zachte banken tot informele zitjes, is er voldoende ruimte voor gasten om zich terug te trekken of juist te mengen in een levendige omgeving.

De foyer kan uitgebreid worden met onder andere een podium, statafels en buffettafels. Indien gewenst kan de ruimte op maat ingericht worden. Er zijn allerlei mogelijkheden voor catering, lunch & diner. Ook is het mogelijk om de foyer in combinatie met andere (studio)ruimtes te huren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Impressie van de Foyer

Ervaringen van gasten

Picture of Anthony Gabriele

Anthony Gabriele

‘The rehearsal venue is fantastic with great clarity, functionality, and practicality. It's beautifully designed, offering a wonderful space for musicians to relax and focus. From the foyer to the Green Room, the entire facility is presented wonderfully. This is a really great space.’

Play Video

Referenties

Meer informatie of boeken?

Aanvraag formulier

Stap 1 van 2

Details contact

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)